Reisbenodigheden voor Australie?

Je wilt een reis gaan maken door het mooie Australië. Als het je eerste grote reis is, dan raden wij je aan om alle Lonely Planet boeken over Australië te gaan kopen of huren in de bibliotheek en deze goed door te nemen. Je kan natuurlijk ook gewoon je Ipad pakken en op de bank alle blogs/ vlogs van andere reizigers bekijken. Dit zal je een veel beter beeld geven van het land en alle benodigdheden voor je reis.

 

Moet ik een visum aanvragen voor Australië?

 

Ja, voordat je het land in komt moet je in het bezit zijn van een visum. Dit kan je heel gemakkelijk online aanvragen. Als je het visum voor Australië hebt aangevraagd, dan kan je verder gaan met de overige voorbereidingen. Het is namelijk wel belangrijk dat je het visum binnen hebt anders kan je reis niet doorgaan. Zonder visum kom je het land niet in helaas.

 

Als je het visum aanvraagt heb je meestal binnen 24 uur het visum op de mail binnen. Dit gaat 9 van de 10 keer altijd goed, mocht je aanvullende vragen zijn kan je deze altijd stellen aan de klantenservice. De klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

 

Wat heb ik nog meer nodig voor een reis door Australië?

 

Je moet enige kennis van het land opdoen en dan bedoelen we niet dat je elk jaar naar Love is in de Air kijkt van Robert ten Brink, maar echt informatie opzoekt over Australië zodat je weet waar je wel en waar je niet naar toe kan gaan. Het is een enorm uitgestrekt land, dus zorg ervoor dat je binnenlandse vluchten hebt bekeken zodat je weet wanneer deze vertrekken. Je kan anders zomaar op een plek terecht komen die je niet aanspreekt, maar als je dan niet de juiste vlucht hebt geboekt kan je er veelte lang vast blijven zitten.

 

Wil je meer informatie over een visum aanvragen of je wilt direct het formulier bekijken zodat je weet wat je moet invullen, bekijk dan visumvoor.com